jegyzetek.hu
Keresés:
   
 
 
 

Statisztikánk

Oldalunkon 1 082 jegyzetből válogathatsz.

Jegyzeteinket 5 960 141 alkalommal töltöttétek le, és a maximális 10 pontból átlagosan 7.3 pontra értékeltétek.

Utolsó frissítés: 2014. 08. 09.

 
 
 

 

Jegyzetek, tételek keresése és letöltése

Élelmiszeripar jegyzeteink

Cím Típus
A borok Letöltés
tétel
Az egyes nemzetek konyháinak jellemzése (Európa) Letöltés
tétel
Az élelmiszerek forgalomba hozatának feltételei Letöltés
vázlat
Higiénia a vendéglátásban Letöltés
tétel
A kávé Letöltés
vázlat
Sajtok Letöltés
vázlat
A sör Letöltés
tétel
A szénhidrátok az élelmiszeriparban Letöltés
tétel
Szeszesitalipari készítmények Letöltés
tétel
A tea Letöltés
vázlat
A tej és a tejtermékek Letöltés
vázlat
A tojás Letöltés
vázlat
A vendéglátás árképzése, árszabályozás és az ármegállapítás általános szempontjai Letöltés
tétel
Vendéglátás és környezetvédelem Letöltés
tétel
A vendéglátó vállalkozások bevételének szerepe a gazdálkodásban Letöltés
tétel
A vitaminok az élelmiszeriparban Letöltés
tétel
A víz mint élelmiszer Letöltés
tétel

Oldalak: <<< 1 >>>

 

Keresés a jegyzetek között

 

Ajánlatok

Madách Imre: Az ember tragédiája
. . .
Sütő András: Egy lócsiszár virágvasárnapja
. . .
Budapest fejlődése a hosszú 19. században
. . .
Ember és történelem a magyar romantikus költész...
. . .
A Word 6.0 szövegszerkesztő
. . .
Tovább >>>
 
 

 


Főoldal | Jegyzet letöltés | Jegyzet feltöltés
Szabályzat | Készítők
   

websas.hu Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS! Magyar Honlap Linkek