jegyzetek.hu
Keresés:
   
 
 
 

Statisztikánk

Oldalunkon 1 082 jegyzetből válogathatsz.

Jegyzeteinket 6 015 266 alkalommal töltöttétek le, és a maximális 10 pontból átlagosan 7.3 pontra értékeltétek.

Utolsó frissítés: 2014. 08. 09.

 
 
 

 

Jegyzetek, tételek keresése és letöltése

Élelmiszeripar jegyzeteink

Cím Típus
A borok Letöltés
tétel
Az egyes nemzetek konyháinak jellemzése (Európa) Letöltés
tétel
Az élelmiszerek forgalomba hozatának feltételei Letöltés
vázlat
Higiénia a vendéglátásban Letöltés
tétel
A kávé Letöltés
vázlat
Sajtok Letöltés
vázlat
A sör Letöltés
tétel
A szénhidrátok az élelmiszeriparban Letöltés
tétel
Szeszesitalipari készítmények Letöltés
tétel
A tea Letöltés
vázlat
A tej és a tejtermékek Letöltés
vázlat
A tojás Letöltés
vázlat
A vendéglátás árképzése, árszabályozás és az ármegállapítás általános szempontjai Letöltés
tétel
Vendéglátás és környezetvédelem Letöltés
tétel
A vendéglátó vállalkozások bevételének szerepe a gazdálkodásban Letöltés
tétel
A vitaminok az élelmiszeriparban Letöltés
tétel
A víz mint élelmiszer Letöltés
tétel

Oldalak: <<< 1 >>>

 

Keresés a jegyzetek között

 

Legkedveltebbek

Magyar önéletrajz minta
181279 letöltés
. . .
Üzleti terv készítése
98153 letöltés
. . .
Egy szórakozóhely üzleti terve
72345 letöltés
. . .
Jókai Mór: Az arany ember
67459 letöltés
. . .
A Bánk bán cselekménye és szereplőinek jellemzése
55032 letöltés
. . .
Tovább >>>
 
 

 


Főoldal | Jegyzet letöltés | Jegyzet feltöltés
Szabályzat | Készítők
   

websas.hu Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS! Magyar Honlap Linkek